Skip to content
Oplev Søllerød Kro og byens charmerende fristelser med FOF Nordsjælland

Søllerød Kro og den charmerende landsby

Det gamle Søllerød emmer af specielle oplevelser – og huser Michelin restauranten Søllerød Kro. På denne guidede tur og smagsoplevelse kommer du til at opleve det meste. Vi starter med en rundvisning i det gamle Søllerød - en charmerende og velholdt landsby, hvor flere af byens smukke landsteder fra 1700-tallet stadigvæk er bevaret.

Vi skal rundt og opleve historiske steder som Mothsgården, hvor komponisten Edvard Grieg og andre kulturpersonligheder har opholdt sig. Bygningerne ved søen, der tidligere husede Drewsens Hospital og Prinsesseskolen. Og det privatejede Søllerød Slot, hvor vi skal høre om, hvad Christian 5. og Schimmelmanns Palæ har med stedet at gøre?

Vi oplever også Søllerød Kirke, præsteboligen, den prisbelønnede sognegård og kirkegården, der er spækket med røverhistorier og berømtheder som eks. Karen Blixens familie. Dagen rundes af på allerbedste vis med en ægte Michelin-oplevelse på Søllerød Kro. Det er tid til forkælelse.

Arrangementet inkluderer guidet rundvisning i hele området, og 2-retters menu med et glas vin/vand på Michelin restauranten Søllerød Kro. Turen er desværre ikke for dårligt gående.
 
Mødested: Søllerød Kro, Søllerødvej 35, 2840 Holte

Se også vores andre ture og rundvisningner her


 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 13.06.2024 10:30-14:00 Søllerød Kro Marianne Bentzen
Underviser

Marianne Bentzen

Marianne Bentzen har både guidede rundvisninger og underviser i motion og dans – og hun brænder for at formidle primært nye byrum og kulturskatte, ligesom hun med stort engagement underviser i bevægelse af hele kroppen og forskellige stilarter inden for dans.

Marianne er oprindeligt uddannet Exam.com. og har arbejdet med kommunikation, marketing og relationer, og hun er desuden autoriseret guide med mange udflugter i bagagen. Tidligere har hun danset showdans på eliteniveau i over 18 år, undervist børn i gymnastik og afprøvet mange motionsformer.

Siden 2018 har Marianne udelukkende arrangeret og afholdt guidede rundvisninger og undervist. Som rundviser er hun kendt for at tale højt og tydeligt, være meget engageret og en god formidler. Og når hun underviser er det med høj energi og stor variation, samtidig med at hun sørger for at sætte niveauet, så det er tilpasset holdet. Desuden tager hun løbende kurser i bl.a. osteoporose, salsa og kropsbevidsthed.

Hvis du har nogle konkrete spørgsmål til Mariannes guidede ture eller undervisning, så er du velkommen til at kontakte hende på: mariannebentzen@gmail.com.