Skip to content
Kanalrundfart oplev københavn fra søsiden

Arkitekturperler fra søsiden - Havnerundfart med frokost

Få en ren saltvandsindsprøjtning af københavnsk stjernearkitektur, når arkitekturguide Frederik Lindskov for fuld skrue fortæller om forvandlingen af de store havneområder over de sidste 20 år.

Vi tager hele turen forbi Nordhavn og Trekroner til Christianshavn, Slotsholmen og Sydhavn og kobler den nye arkitektur med den gamle havns imponerende militær- og industrihistorie.

Vi lægger fra kaj nær Christiansborg, Børsen og Holmens Kirke. Vi runder Nationalbanken, Udenrigsministeriet og Ørkenfortet. Vi passerer broerne, de nye Sirius Tårne af Henning Larsen, Alfred Nobel Bro og Metropolis i Sydhavn. Kaktus Towers, Piers, Bølgen. Vi passerer Zeppelinerhallen, Pressesiloen og Gemini Residence og ser nærmere på Papirøen, Operaparken og Holmen med den gamle flådestation. I Nordhavn ser vi Nordø og Danmarks største privatskole, CIS. Vi ser FN-byen, Portland Towers og Midtermolen.

Mod slut lægger vi til kaj nær Fredens Havn og taler om MTB-hallen, kanonbådsskurene og Amager Bakke.

Efter sejlturen nyder vi en skøn frokost på Restaurant Aure.
Inkl. i prisen: Entré til båden som er overdækket og med varme, foredrag, og frokost inkl. drikkevarer. 

Mødested:
Strömmas kanalbåd som ligger ved Stranden ud for Boldhusgade, 1061 København K. 
Slutsted: Restaurant Aure.

Se også vores andre ture og rundvisninger her

 

Information

  • Dato 26.05.2024-26.05.2024
  • Adresse Canal Tours Anløbsplads
    Lige Ud For Boldhusgade
    1061 København K
  • Lokale Kaj plads nr. 4
  • Bemærkninger Mødested: Strömma Canal Tours båden ligger Ved Stranden, på kajplads nr. 4 (tallene står på bådebroerne), lige ud for Boldhusgade, 1061 København K.Slutsted: Restaurant Aure, Krudtløbsvej 8, 1439 København K.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Søndag 26.05.2024 10:15-15:00 Canal Tours Anløbsplads Frederik Lindskov
Turleder

Frederik Lindskov

Uddannet cand.mag. i filosofi og har en BA i kunsthistorie. Frederiks særlige faglige indsigt er i filosofi og kunsthistorie. Herudover er han selv udøvende billedkunstner, opfinder/konceptudvikler og selvstændig erhvervsdrivende. 

Frederik har efterhånden en del års erfaring som underviser ved FOF, i privat regi, ved kunstforeninger og generelt fra sit virke som selvstændig foredragsholder. Han er kendt for høj og klar tale, så gruppen kan stå spredt og samtidig få det hele med.

Frederik har desuden en permanent udsmykning af Kavalergården ved Bernstorff Slot samt udsmykning af danske asylcentre, bl.a. i Avnstrup, og har derudover haft flere kunstudstillinger. Tidligere har han været formand for Kunstnernes Efterårsudstilling.