Skip to content
Oplev Operaparken og dens Orangeri

Fra Papirøen til Børnebyen

- med frokost i restaurant Væksthuset i hjertet af Operaparken.

Vi fejrer åbningen af den spektakulære og 2 hektar store Operapark med et unikt frokostbesøg i øhavens nye storslåede orangeri hvor beplantning strækker sig op mod lyset fra parkeringskælderen i de underliggende etager. Naboøen Papirøen er endnu ikke helt åben, men vi besøger øen i den udstrækning byggeriet tillader dette.

Vi mødes ved Inderhavnsbroen ved Broens Gadekøkken og går forbi kulturhuset Nordatlantens Brygge og det prisbelønnede Krøyers Plads. Vi passerer Børnebyen på Christianshavn – Danmarks største daginstitution. Vi ser Kanonbådsskurene og bygningskomplekset Torpedohallen, hvor 67 lejligheder er opført i flådestationens gamle værft for motortorpedobåde. Vi passerer Operaen og det nyistandsatte erhvervsområde Kuglegården, inden vi slutter turen af med Papirøen og selve Operaparken.

Mødested: Den Grønlandske Handelsplads, Broens Gadekøkken, lige ved Inderhavnsbroen (Christianshavnssiden), 1401 Kbh. K.
Slutsted: Operaparken, ved Operaen.

 

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 16.05.2024 11:00-14:00 Den Grønlandske Handelsplads Frederik Lindskov
Turleder

Frederik Lindskov

Uddannet cand.mag. i filosofi og har en BA i kunsthistorie. Frederiks særlige faglige indsigt er i filosofi og kunsthistorie. Herudover er han selv udøvende billedkunstner, opfinder/konceptudvikler og selvstændig erhvervsdrivende. 

Frederik har efterhånden en del års erfaring som underviser ved FOF, i privat regi, ved kunstforeninger og generelt fra sit virke som selvstændig foredragsholder. Han er kendt for høj og klar tale, så gruppen kan stå spredt og samtidig få det hele med.

Frederik har desuden en permanent udsmykning af Kavalergården ved Bernstorff Slot samt udsmykning af danske asylcentre, bl.a. i Avnstrup, og har derudover haft flere kunstudstillinger. Tidligere har han været formand for Kunstnernes Efterårsudstilling.