Skip to content

Leder du efter hold med start efter 1. juni 2024? Vi fusionerer med FOF København og får ny hjemmeside.

Læs mere her.
Gå til body-sds hos FOF Nordsjælland

Body-SDS træning

Body-SDS er et unikt dansk behandlings- og træningssystem, der afhjælper det moderne menneskes fysiske og psykiske skavanker.

I Body-SDS grundtræningen arbejder vi hele kroppen igennem. Vi kommer igennem alle led- og muskelgrupper med det formål at stimulere kroppens selvhelbredende egenskaber og træningen fungerer udrensende for de indre organer. Resultatet er styrke, smidighed og harmoni i krop og sind.

Body-SDS grundtræning kræver ingen forudsætninger, og alle kan være med.

Vi træner i bare tæer og træningstøj.

Information

  • Dato 05.02.2024-17.06.2024
  • Adresse FOF Huset
    Ordrupvej 60
    2920 Charlottenlund
  • Lokale 24 2.sal
  • Bemærkninger Omklædning: Der er gode bade- og omklædningsmuligheder i FOF Huset, samt skabe der kan aflåses – medbring din egen hængelås. Der er både herre- og dameomklædningsrum. Parkering: Kommer du i bil, er der tre timers gratis parkering på Menys parkeringsplads på Henriettevej, samt mulighed for to timers gratis parkering på Henriettevej og Ordrupvej.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 05.02.2024 18:30-20:00 FOF Huset Lise Dons
2 Mandag 19.02.2024 18:30-20:00 FOF Huset Lise Dons
3 Mandag 26.02.2024 18:30-20:00 FOF Huset Lise Dons
Se alle Se færre
Underviser

Lise Dons

Lise er uddannet kropsterapeut og grundtræningsinstruktør hos Body SDS Danmark. Se yderligere på:
kropsterapi-charlottenlund.dk

Om Body SDS
Body SDS (Body – Self Development System) er en anerkendt behandlingsform til alt fra komplementær behandling af kliniske sygdomme til vedligeholdelse og optimering af krop, sind og sjæl.

Body SDS er en dybdegående massageteknik, der mestres ved en kombination af muskelafspænding, ledbevægelse, pulserende bevægelser og åndedrætsteknik samt akupressur- og zonetryk.

Teknikken mestres igennem en kombination af massage af musklerne, bevægelse af leddene, pulserende bevægelser, åndedrætsteknikker og Body SDS´ akupressurtryk og zonetryk.

Den unikke kombination af Body SDS-metoderne sætter først og fremmest gang i kredsløbet og aktiverer en gennemstrømning i kroppen. Hertil bliver det lettere at løsne dine spændinger i muskulaturen, inflammationer i sener og hævelser omkring leddene. Ved løsning af spændinger, skabes bedre blod- og lymfecirkulation, hvormed der opnås en udrensende effekt både fysisk og psykisk.